Litt om oppgaven

Som dere sikkert vet startet vi for litt over en måned siden å blogge her på svagerskapskrise.blogg.no. Vi fikk en skoleoppgave som heter "Glemte Kriser mediaprosjekt for ungdomskolen" i sammarbeid med Leger Uten Grenser.

Vi fikk velge mellom å lage avis, blogg, videorapotasje, reklame, sosiale medier, radiorepotasje podcast og pressestunt. Vi valgte å starte en blogg, vi tenkte at det er en enkel og fin måte å spre budskapet om glemte kriser slik at vi kunne få lesere og spre det ute på sosiale medier. Vi fikk velge mellom forskjellige tema vi ville gå mer inn på, og jobbe med. Da valgte vi "svangerskap og fødsel som dreper 800 kvinner hver dag". Grunnen var at vi synes det er et viktig tema, tenk hvor mange som faktisk dør hver dag på grunn av for dårlig oppfølging, utstyr osv. 

28 november skal dette prosjektet leveres inn. 3 desember blir det kåring av fylkesvinner og 5.desember blir kåringen av vinnerne. Det vi kan vinne er en drømme dag i Oslo med leger uten grenser den 15 og 16 desember. Vi håper dere vill ta en tur innom bloggen vår daglig og hjelpe oss å spre vårt budskap. Her er link til        

                                                 

                                                                    jH0MSbjNWSM


kilder: legerutengrenser.no 


3 kommentarer

Hanne mariee

26.11.2014 kl.19:42

Ønsker dere lykke til videre i konkuransen:)

Anonym

26.11.2014 kl.19:45

Lycka till och stå på:-)

Vannfast

26.11.2014 kl.20:51

Lykke til!

Skriv en ny kommentar

svangerskapskrise

svangerskapskrise

14, Fauske

Hei, vi er en gruppe ungdommer Henrikke, Marlin, Knut, Alexander og Tor Fridtjov. Vi jobber med et skoleprosjekt "glemte kriser" i samarbeid med Leger Uten Grenser. Håper du vil følge bloggen vår, og gjerne lik og del på facebook:)

Kategorier

Arkiv

hits